Boende

Det stilla lugnet från naturen. Den lyxiga och mjuka hotellsängen. Den nära och mysiga stämningen i fjällstugan. Husvagnen och husbilen erbjuder allt detta och lite till.

Kalla det boende, verktyg, redskap, fordon eller vad du vill. För oss är det inte vad du kallar det som är det viktiga. Det är vad du kan uppleva med hjälp av det. Till skillnad från hotell och stugor är husvagnen oberoende av tid och plats. Med andra ord finns bara möjligheter. Möjligheter att upptäcka nya platser, återbesöka gamla och att vidga vyerna. Vidga din bild av att resa och bilden av husvagn. Är du nyfiken? Kika in i Polarvagnarna och husbilarna från Solifer här nedan och ta en funderare. Är detta något jag kan tänka mig? Att väcka en tanke är allt vi vill.

Redskap för äventyren

Redskap för äventyren


Är du en sann äventyrare? Den som vill kunna röra sig fritt utan att påverkas av yttre förhållanden. Då är denna vagn helt perfekt för dig. Med fokus på att uppnå en lika hög bostandard som de större husvagnarna på en lite mindre yta, har vi utformat den här vagnen för dig som söker efter de gömda juvelerna i naturen. Med en mindre vagn kan du enkelt ta dig fram på slingriga skogsvägar.
För hela familjen

För hela familjen


Om du är ute efter en nära och händelserik upptäcktsresa med familjen rekommenderar vi den här rymliga vagnen. Här kan alla ta en paus från en upplevelsetät dag utomhus och koppla av i en mysig miljö. Det finns plats för alla familjemedlemmar och om det så behövs har du möjligheten att få ett separat barnrum längst bak. En smart lösning för barnfamiljen helt enkelt.
Så nära hotellet du kommer

Så nära hotellet du kommer


Att byta ut hotellet mot en husvagn behöver inte innebära mindre lyx. I denna välutrustade vagn får du allt och lite till. Ett kök där du kan laga en fantastisk middag. Soffgruppen där du kan vila upp dig inför morgondagens äventyr. För att inte tala om det stora badrummet och förvaringsmöjligheterna. En sommar i den skandinaviska naturen kan vara lika lyxig som den klassiska solsemestern.
När du vill vara spontan

När du vill vara spontan


Är det viktigaste att kunna ta dig runt enkelt? Att inte behöva tänka på vart du ska slå läger? För dig som alltid är i rörelse och på jakt efter nya upptäckter i ett högt tempo är husbil det rätta valet, där denna är perfekt för paret eller dig som ofta ger dig iväg på egen hand. Lite friare och lite smidigare om du vill byta ut naturen en stund mot tid i stadsmiljö.
Gå all-in med familjen

Gå all-in med familjen


Vill du göra det till en livsstil? Den här husbilen är lite lyxigare, erbjuder plats åt hela familjen och en möjlighet att kunna var flexibel. Men du ska brinna för konceptet. Med en husbil har du alltid boendet med dig och kan därför röra dig snabbt och enkelt från plats till plats. Därför är det också en fantastisk lösning om du vill besöka resmål längre bort. Det behövs inget flyg för att upptäcka Europa.