Om WeFree

Frihet. Ett slagkraftigt ord, men vad innebär det egentligen? För oss är det självklart. Du är fri när du kan göra vad du vill. När du kan leva ut dina drömmar. När du kan uppleva naturen och äventyren som gömmer sig runt omkring.

Men om resandet fortsätter i samma takt som nu kan allt detta påverkas. Faktum är att långa flygresor inte alltid är nödvändigt för att kunna uppleva frihet. Den skandinaviska naturen erbjuder så mycket mer än vad du tror. Vi är inte här för att förbjuda dig att åka till Thailand, USA, Mexiko eller vad det nu kan vara. Vi är här för att ge dig ett annat alternativ. Med husvagn eller husbil kan du på ett klimatsmartare sätt upptäcka världen. Avstånden må vara kortare, men dina minnen består minst lika länge.

Ett upplevelseverktyg för alla

Bilden av husvagnslivet är ensidig, men i verkligheten är det så mycket mer. Det är inte husvagnen som är livsstilen, det är allt runt omkring. Den långa vandringen uppför berget. Cykelturen med familjen. Den fartfyllda turen i skidspåret. Listan är lång och kan göras längre. På samma sätt som husvagnen är ett verktyg för att kunna upptäcka nya platser och äventyr, är WeFree ett verktyg för att hitta och dela med sig av tips och inspiration. Vilket är ditt smultronställe? Vilket är ditt bästa semesterminne? Vad får man inte glömma på fiskeresan? Besök vår Facebookgrupp och starta diskussionen nu. Hjälp oss att pusha för ett närmre, bättre och miljövänligare sätt att resa. Med eller utan husvagn bestämmer du, men den finns där om du vill.